13/4/09

La Tramoia


Pàgina web la tramoia
Rambla Catalunya, 15 (cantonada Gran Via Corts Catalanes)
08007 Barcelona
Tel. 93 412 36 34

REstaurant, braseria, tapes, cerveseria... com li vulguis dir. Gran local que fa cantonada, amb bonica vista a RAmbles i Gran via, amb una part inferior de tapes i torrades (que no he provat mai, però té bona fama), i un primer pis de restaurant.
Com el nom indica, ambientacio simulant la tramoia d'un teatre... molt aconseguida, original i especial.
Tot i no ser un lloc barat, la relació qualitat preu és excel·lent, el servei molt bo, i l'ambient molt agradable. Un dels meus llocs preferits de Barcelona. La carta no és especialment àmplia, i tot i que hi ha carn i peix, sobretot és la carn el més interessant, i alguns primers plats força especials.
Avui hem menjat primers, segons, postre, un cafè, cervesa, cocacola, aigua... i ha costat 63 euros. El que hem menjat, boníssim tot: brocheta de llagostins amb bacon, llom de lluç (a qui li agradi, a la meva dona li ha encantat), confit d'ànec amb no sé quina salsa de taronja (absolutament exquisit), i no us perdeu els postres, que són autèntiques delicatessen: caprici de la tramoia (gelat de turró amb crema catalana) i crep de vainilla amb bourbon (excels).
Insisteixo, no és barat... però hem menjat com reis, bones quantitats, i molt bo. No s'hi pot anar molt sovint, però tampoc es desorbitat el preu per anar-hi de tant en tant...

1 comentari:

Unknown ha dit...

Buf, aquests llocs "turístics" del centre no em barrufen.