27/4/08

Restaurant El Cortijo (Montblanc)

link: Restaurant el cortijo
Situat al Carrer River, al cor de montblanc, a tocar la plaça. Està en un primer pis, cal pujar escales... si no ens l'haguessin aconsellat, no hauríem pas pujat!
27 euros per dues pizzes, unes braves, begudes i cafè. Pel que és el lloc, una mica car. Una mica cutrillu, taules de marbre a l'antiga... per qui ho conegui, ve a ser com el Casal del Carrer Bonaire de Mataró.
Ara provaria un altre lloc si tornés.

3 comentaris:

Unknown ha dit...

si hages llegit aquest comentari abans d´anar al cortijo, potser no hi hauria anat, dons m´hauria perdut una joia antiga i original, res de cutrillo, es antic de veritat i si trobes car menjar unes pitzzes caseres i bonissimes amb tapas beguda i café per menys de 30€ es que no surts mai o normalment vas al mcdonals. llocs com el Cortijo estan en perill d´extinció i anar-hi es un privilegi.

pelacanyes ha dit...

M' afageixo al comentari del Barmaes. Vem preguntar pel carrer, a on menjar unes pizzes, i de seguida ens van adreçar al Cortijo. Vem tenir el presentiment de que habiem triunfat. Una carta que va desde un trist bocata, o unes tapes,a unes pizzes o uns plats combinats...Uns preus mes que raonables, però, es clar que, els que som del costat de Barcelona, estem acostumats a pagar molt (massa) per tot. I el local, sense comentaris, encantador. Però suposo que hi ha gent que prefereix una mica mes d' ostentació.Recomenable (per nosaltres, és clar)

Dani Gadea ha dit...

Gràcies, Barmaes i Pelacanyes pels vostres comentaris.
El "però" que jo li poso a "El Cortijo" és més pel preu que vam pagar, i no tant pel lloc... a mi també m'agraden els llocs "cutrillus", amb regust a antic i tradicional. Però un dels encants que tenen aquests llocs també és el preu... i en aquest cas, no va ser així. Com poso al meu comentari, a Mataró hi ha un lloc semblant on hi vaig molt sovint... però els preus són mooolt més econòmics.
Gràcies de nou, i espero veure més comentaris vostres al meu blog!