5/5/08

Sigean, reserva africana

La reserva africana de Sigean es troba, com diu el nom, a Sigean, a uns 50 km al nord de Perpignant, o sigui, a una mica més de dues hores des de casa nostra. L'entrada val 24 euros per persona. Link Sigean.

Es tracta d'un gran parc zoològic, separat en dues parts: una primera on fas el recorregut dins del cotxe. T'avisen de que no obris finestres, i que amb animals aprop no aturis el cotxe... i penses que et passaràs l'estona envoltat d'animals i animalots. La segona part és a peu, com un zoo convencional. La diferència amb altres llocs és que tot està ambientat en un entorn africà, com si fos una immensa sabana.
Valgui d'entrada que jo no sóc un amant dels zoològics, m'acaben avorrint força, excepte algunes coses molt concretes; penso que gaudir dels animals a un zoo depèn molt de la casualitat, és a dir, de com estan en aquell moment els animals, si tenen gana, estan nerviosos, es tan en zel... i Sigean no deixa de ser el mateix.
He de dir que mai havia tingut tan aprop un ós, un lleó o un estruç, que ens van creuar per davant del cotxe, i també que crec que per primera vegada a la vida, he vist un lleó movent-se a un zoològic. Tret d'això, tot és bastant normal.
La ruta a peu el mateix, com un zoo normal, i a esperar la casualitat. Vam tenir la gran sort de veure en primera fila un canguret entrant i sortint de la bossa de sa mare.
La durada de la visita va ser d'un matí, entràvem abans de les 10, i en sortíem passades la una, si fa no fa. Hi ha espai pel pícnic i restaurant self-service a dins, per tant, t'hi pots passar el dia... però no se m'acut com, ja que nosaltres ho vam veure pràcticament tot.

A mi no em va satisfer sobretot pensant que vaig pagar 24 euros, que són molts diners. Insisteixo que en general, no sóc un amant dels zoològics. Distret, una bona estona... però ja està.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Doncs nosaltres vam anar al Zoo de BCN fa un parell de setmanes i en Marc s'ho va passar bomba. I nosaltres també perquè el veiem disfrutar tant i tant.