6/5/08

Carcassone (restaurants)



A la mateix cité (ciutat amurallada) de Carcassonne hi ha força restaurants que ofereixen menús amb dos plats i postres al voltant de 12 euros. Recordo que a França et posen un ampolla d'aigua de l'aixeta, però al resta de beguda va apart. És imprescindible provar la cassoulet (foto), mongetes, ànec i botifarra, i altres coses greixoses de primera fila, en una cassola. I també els encaaanten els musclos (moules), els fan bons!

Els que vam provar va estar prou bé, però destaco aquests dos:

- Bar Restaurant La girouette: a la plaça Marcou de la Citté (al costat de les ruines de l'abadia). Menú de 12 euros, dos plats i postre, inclou la imprescindible cassoulet. Erem sis i vam pagar 18 euros, amb dues ampolles de vi incloses. La terrassa a fora està bé, però el pis de dalt és magnífic, val la pena

- Restaurant Le Bistro: no està a la citté, sino a la Bastide, just al costat del port del Canal du midi, al carrer Marechal Joffre. És un lloc éspectacular per dins, rollo Hard Rock cafè. Vam seure per prednre una cervesa, i vam acabar quedant-nos a sopar, amb menú de 12 euros dos plats i postres. Sumant begudes i cafès, vam pagar 16 per cap. Impressionants amanides i platots de musclos.