28/8/09

Hostal Peremiquel (Castellar de N'hug)

Estada el desembre de 2007 i finals d'agost de 2009.
Plaça Major, s/n, tlf 93 8257064.
Pàgina web www.peremiquel.com (millor contactar per telèfon, la web només per veure fotos...)
Pensió completa 48 €/Px. Mitja pensió 38€/px.

Pensió d'una estrella senzilla i familiar al cor de Castellar de N'hug, amb habitacions amb vistes a la plaça o al pedraforca (ni més ni menys). Habitacions senzilles, sense tele, però netes i endreçades, cuidades i acollidores. Amb els petits inconvenients d'aquests tipus de llocs: no hi ha ascensor, escala estreta, parets fines... però s'hi està molt bé. Hi ha una sala amb taules, cadires, tele i jocs.
La pensió completa val molt la pena, l'esmorzar es abundants (Torrades o pa amb tomàquet, amb embotit en quantitat i qualitat), dinar amb entrant i dos plats, plens a vessar (per exemple, gaspatxo + seques amb botifarra + peus de porc.. tal qual), i sopar amb sopa, verdura i tercer plat (per exemple, llom, o botifarra...). La cuina és senzilla, però d'una qualitat exquisita. I tot amb un tracte familiar i directe encantador. A més, el menjador és rústic, conservant els parets de pedra, l'arc d'entrada, arrambadors de fusta... una petita joia.
De fet, el menú del restaurant per si no estàs allotjat val 12 Euros, i també són 3 plats, amb 3 o 4 opcions a cada un. Molt aconsellable per aturar-s'hi.
Molt aconsellable per passar-hi algun dies de relax o de muntanya. El preu de la pensió completa veient el que donen és fantàstic...