12/10/09

Can Salvà (Vilobí d'Onyar)






















Casa rural per unes 12-14 places.
Pàgina web: Can Salvà, mail cansalva@canbarcelo.com.
Preu: 850 euros 3 nits per 12 persones (24 €/px/nit).
Hi hem estat el pont de la hispanitat de 2009, de divendres a dilluns.

Vilobí d'Onyar, petit poble de La Selva, a tocar del Gironés. Una hora en cotxe des de Mataró, per AP7 una mica menys i tot. Per arribar a la casa cal agafar la segona rotonda del poble (la de l'escultura de l'Escorxador), i agafar el camí de l'Ermita de Santa Margarida, i agafar el primer trencant a la dreta.
Gran casa rural, amb una planta baixa espectacular, formada per 3 grans espais (cuina-menjador, sala d'estar amb sofàs i tele, i sala polivalent-llibreria), que permeten fer-hi vida. A més, des de la sala i la cuina hi ha porta directa al jardí. Cuina perfectament equipada en tots els aspectes, tot i que als fogons els faltava potència... però un petit detall.
Jardí exterior, gran, net, amb gespa arbres i ombra. A més, perfectament vallat, perfecte per anar-hi amb crios. També hi ha piscina, que es veu molt bonica i arreglada, però que nosaltres no hem utilitzat, no feia temps. No hi falta la barbacoa (mòbil, no d'obra) que és gran i funciona molt bé. Lloc per aparcar-hi cotxes de sobra. Il·luminació exterior potent per la nit.
Té 5 habitacions, una d'elles amb tres llits, però n'hi ha un parell prou grans com per posar-hi tercers llits. Dues habitacions a planta baixa i tres a dalt... i terrassa!!! Tres lavabos moderníssims i netíssims. I tot, tot, net i polit com una patena.
L'únic inconvenient (petit), és que està a tocar de l'aeroport, i es veuen i se senten passar els avions... però no molesten gaire o gens. Els entorns no són de grans paisatges ni de muntanya, però sí que és rural i molt tranquil, i lluny de qualsevol altra casa.

Molt aconsellable, hi hem anat dues vegades, i és possiblement la millor casa on hem estat, tret de la incommensurable Cal Prat.