30/5/10

Hostal Alta GArrotxa (Tortellà)

Estada d'una nit 28-29 de maig de 2010 (a través de booking)
Pàgina web: Hostal Alta Garrotxa
email: comercial@hostalaltagarrotxa.com
Dades: c. Sant Joan, 12. Tortellà | T. +34 972 28 78 78
Arribar des de Mataró: AP7, sortida Girona Nord, C66 direcció Olot, sortida Tortellà. (1h40 min).
Preu: 66 euros habitació doble amb esmorzar buffet.

Hostal de caire familiar al centre del poble de Tortellà, a tocar de la plaça del poble.
Habitacions netes, polides, i prou espaioses. Llit còmode, lavabos nets i impecables. Algunes habitacions disposen de terrassa i vistes a les muntanyes de l'Alta Garrotxa.
Antiga fonda de poble reformada amb austeritat però amb bon gust. Recepció amb informació de la zona.
Esmorzar al restaurant de l'hostal, on ens van afartar d'embotits i encara ens dèien extranyats si no voliem res més. De fet, el restaurant manté el nom de l'antic hostal (restaurant Ca La Seca, veure post aquí), mireu l'entrada corresponent clicant sobre el nom.
Emplaçat a un punt fantàstic per fer excursions en cotxe o a peu per tota la zona de la GArrotxa, en especial l'Alta Garrotxa (Castellfollit, Montagut, Sant ANiol, Bassegoda, Talaixà, Salt del Brull.) Tortellà tampoc té res de l'altre món, tret de l'entorn i la plaça amb església, i algun bar "pintoresc". Edició: Tortellà és la cuna de les clàssiques "xiruques", botes de muntaya creades i fabricades durant molts anys en aquest poble. Hi ha un carrer i un monument dedicat (gràcies, Enric).
La relació qualitat-preu és extraordinaria. És molt aconsellable per passar-hi uns dies i visitar la zona. Hi tornarem sense cap mena de dubte.