30/5/10

Restaurant Ca La Seca

Sopar divendres 28 de maig de 2010
Carrer Sant Joan, 12. Tortellà. (des de Mataró, AP7, fins Girona Nord, agafar C-66 direcció Olot, sortir per Tortellà, aprox 1h 40 min.). Tortellà està a tocar de Castellfollit de la Roca, Montagut, SAnt Jaume de Llierca, per tant, a prop d'Olot.
Carta de cuina tradicional. Menú entre setmana i dissabtes

Pàgina web:
Restaurant Ca la Seca contacte: calaseca@hotmail.com, 972287846
Dos plats i postre, 20-25 euros.


Restaurant que forma part de l'Hostal Alta Garrotxa (Veure post aquí).
De tracte familiar i proper, el restaurant ocupa una part de la planta baixa de l'Hostal Alta Garrotxa (antic hostal Ca La Seca), concretament un espai ampli, ben decorat, modern sense passar-se, amb bon gust i acollidor. També té barra de bar per fer esmorzars.
La carta és de cuina tradicional catalana i de la zona, de manera que pots tastar uns musclos al vapor, un bacallà a la muselina d'all, o unes patates farcides d'olor, i tastar postres de tota la vida, com crema catalana, o coulants, pastissos de formatge i codony, o de xocolata.
El preu mitjà del plat ronda els 9-10 euros, tot i que evidentment, n'hi ha més cars. Però les quantitats de menjar són excel·lents i més que suficients per fer una suculenta amanida i un musclos, o patates farcides, etc.
Molt valorable també el tracte informal però seriós de la Raquel, que atenia el menjador amb un somriure tan exquisit com els plats que ens portava.

Relació qualitat preu, molt bona. D'acord amb l'Hostal on es troba. Sopar, dormir i esmorzar, un plaer que repetirem sense dubte.