13/8/10

Hotel Gurutze-Beri (Oiartzun-Donostia)

Estada del 9 al 13 d'agost de 2010
Gurutze-Berri Etxea, Bizardia Plaza, 7 - 20180 OIARTZUN Tel: (0034) 943490625 - 943491037
pàgina web: www.gurutzeberri.com
Situat prop d'Oiartzun, direcció Irún, a tocar de Errenteria, a poc més de 15 minuts de Sant Sebastian. Cal sortir de la N-I direcció Oiartzun, i després seguir direcció Irún fins trobar el petit grupet de cases de Guruzte, on ja està ben indicat l'hotel, amb pàrking.
Hotel d'una estrella
.
Preu: 78 €/hab doble (temporada alta), amb exmorzar.


Hotel molt ben situat a prop de Donostia, a les portes del parc natural Aiako Harria, permet visitar la costa guipuscoana fàcilment (20 minuts de Getaria, 10 minuts d'Hondarríbia), i també baixar fàcilment cap a l'interior (15 minuts Hernani, 30 minuts Tolosa, 40 minuts Ordízia), i també fer natura pel parc natural, al costat mateix, que fa molt bona pinta.

L'habitació que ens va tocar era petita, a una ampliació posterior de l'hotel, a la part del darrera, amb vistes a un pàrking. Molt petita, amb prou feines es pot passar entre paret i llit, sense cap gràcia. Molt sorollosa, s'escolten perfectament tooots els sorolls de les altres habitacions (lavabos, dutxes, cops de porta, televisions, despertadors, converses a veu normal...). Sense aire acondicionat... però no cal ni a l'agost, està clar. Tot i que anuncien per tot arreu que hi ha wi-fi, a la nostra habitació gairebé no s'agafava, i es perdia contínuament... i em consta que no erem els únics. La seva resposta va ser "a veces no coge bien... pero luego sí". Aquest "luego" no ens va arribar mai a l'habitació. Veieu la foto de l'habitació? Doncs nosaltres ni sofà, ni balcó, ni cortines... però valia el mateix preu. Curiós.
Esmorzar acceptable (bufet), sense "calents", dos o tres embotits, diverses pastes, un tipus de suc.
Atenció de les persones força fluixa: bon dia, i justet... i això que és un negoci familiar, tots semblaven germans bessons els que hi havia allà. El restaurant no el vam provar, menú de 18 euros... un pèl excessiu.

Resumint: Si costés 20 euros menys, diria que està bé, però no val ni de conya el preu que cobren. Per tant, el ptijor de tot, la relació qualitat-preu. El millor... la situació.