4/7/10

Carretera del Coll d'Ares (Camprodon-Prats de Molló)

Feta el diumenge 4 de juny de 2010
Camprodon-Prats de Molló
Uns 45 minuts, a poc a poc per gaudir del paisatge.

A manca de poder fer una bona excursió a causa del mal temps, vam decidir fer una ruta en cotxe que ens va dur a visitar el país veí travessant el coll d'Ares des de Camprodon fins a Prats de Molló. La ruta en si mateixa, feta en cotxe, ja val la pena, ja que les vistes sobre la vall de Camprodon són espectaculars en alguns punts, i passat el coll, la vista de la banda francesa, el VAllespir, també és espectacular. LA vegetació que hi ha al voltant és encantadora, i per tant, ja és suficient per a que valgui la pena.
A més, al final, parada a Prats de Molló, poble que ja et sorpren a primer cop de vista per la muralla i l'església a la part alta (foto). Una passejada (marcada amb fletxes verdes per l'oficina de turisme) des de la porta principal va voltant la muralla per dins, i es perd pels carrerons, l'església, i les portes d'entrada antigues a la ciutat fortificada, inclós un pont amb porta i comporta. Està vist en poca estona, però és molt bonic i força ben conservat. Al final, cerveseta a la plaça del poble, i passeig pel carrer comercial, que té encant amb les seves botiguetes i l'ambient que dona la gent. A més, va enganxar una banda de carrer que animava la gent, per tant, una visita rodona!.

1 comentari:

Babunski ha dit...

Una zona preciosa. Donar un tomb mer Molló és fantàstic. I fins i tot en aquell mateixa carretera Beget i Rocabruna. Imprescindible un bon dinar a Can Po a Rocabruna. Bestial!
Fins i tot un cop arribat al Coll d'Ares val la pena endinsar-se uns quants quilòmetres a França per arribar a Prats de Molló i posar-se a la persona del coronel MAcià rememorent aquells temps.