26/10/09

Restaurant el Santuari de la Gleva (Voltregà)

Dinar el 25 d'octubre 2009

Restaurant-Bar El Santuari C. Marquès de Palmerola, 1 (La Gleva) 08508 LES MASIES DE VOLTREGÀ Tel. 93.850.20.88

Situat a les Masies de Voltregà, al davant mateix del Santuari de la Gleba (C17, passat Vic, a les"masies de Voltregà"). El Santuari és el de la foto.
22 €/px dos plats, postre, cafè, i begudes.

Davant mateix del Santuari de la Gleva, un restaurant que sembla de mala mort a primera vista, amb taules grans de 12 persones, en una gran sala plena de teles, i amb una decoració insulsa... però amb una espectacular carta de carn molt variada, i amb carns "exòtiques": toro de lídia, orys, cangur, granota, kudus... tot aixo pot sonar a xinès, però el cambrer t'orienta molt bé sobre com són les carns, quina és més aconsellable segon el teu gust, etc. Molt maco el noi.
Resumint, que hem provat el cangur i entrecot de toro de lídia, i tot boníssim i molt bé de preu. Enormes amanides i altres entrants, un bon pastís de la casa de postre.
Per cert, no les hem provat, però hi havia a la carta una llista de pizzes de quatre pàgines... i n'hem vist passar alguna, i feien bona pinta i eren enormes. Si no fos per què ja n'havíem menjat el dia abans...
Això sí, el local cutrillu, el lavabo vell, un sol cambrer per tota la sala... petits inconvenients.

Un lloc molt aconsellable per parar a dinar en tornades de diumenge de la muntanya, i fer un bon àpat a bon preu per tancar el cap de setmana.