1/11/09

Restaurant el Castell (El Brull)

Dinar el dissabte 31 d'octubre.
Al mig del petit poble del Brull, ja es veu només entrar el cartell. S'arriba des de Seva direcció Montseny, ja està indicat. A Seva hi podem anar directes per la C17, o bé des del Montseny, si hem fet el dia allà, fent les carreteretes de muntanya del Montseny, o de Santa Fe. És fàcil.
Contacte: 938840063, www.elcastelldelbrull.com

Cuina casolana de muntanya, amb una extensa carta de carns, també alguns peixos, i algun plat especial seu. REcomano especialment els canelons de vedella amb ceps... excepionals.
Nosaltres erem una colla de 10, vam fer gairebé tots dos plats, postre, cafè, i vam beure força, ja que veníem de caminar, i vam pagar uns 23 euros per cap.
Els plats són correctes, tirant a abundants, per tant, bé. La qualitat en general és bona, ben presentat, i vam quedar tots prou satisfets. La relació qualitat-preu és bona, el servei atent, i amable, i molt ràpid.

No és un restaurant excepcional, però dins de la mitjana dels bons restaurants de muntanya del Montseny: bona carn, bones racions, preus raonables, servei correcte. Bé, en general.

1 comentari:

Joan Vendrell i Campmany ha dit...

Comparteixo el teu comentari. Es ben cert el que expliques.