8/11/09

Mas del Puig (Castellbell i el Vilar)

Cap de setmana 6-8 novembre 09
De camí a Manresa, millor per la C58 que per la C16, cal pujar cap al cementiri, queda elevat per damunt del poble. Més val preguntar pel barri del Vilar per no perdre's. Es triguen uns 45 minuts des de Mataró
pàgina web: www.masdelpguig.com (molt bona pàgina)
PReu: 150 € cap de setmana (apartament per 2 px). Molt bona relació Qualitat-preu.
Allotjament amb certificat ecològic.

Allotjament rural format per diferents apartaments de diferents capacitats (2, 4, 6-8). Està situat a 15 minuts de Manresa, a un petit però molt estirat poble, Castellbell i el Vilar. Està recentment reformat, amb aquella deliciosa barreja d'antic i modern que tant bé saben fer alguns dissenyadors rurals, per dir-ne d'alguna forma. El nostre allotjament era el Galliner (sí, un antic galliner), amb habitació i sala d'estar-cuina, perfecte, petit, però suficient, una habitació prou àmplia, llit còmode, calefacció al punt, tovalloles, estris de cuina... una passada. També hi ha llar de foc, llàstima que només vam fer-hi nit i becaina, ja que vam passar el dia a la Fira Mediterrània de Manresa.
Des del balcó, una vista impagable de Montserrat, espectacular. Com que està en un turó elevat del poble, res estorba la vista. La foto que he adjuntat l'he feta jo a les 9 del matí des del balcó del Galliner.
Per l'estiu, hi ha piscina, terrassa, zona exterior amb bancs i taules, jocs infantils (nous acabats de posar)...

Si he de tornar per la zona, segur que torno aquí.