4/7/10

Hotel Antic Mas (Camprodon)


Estada d'una nit 3-4 de juny de 2010 (a través de booking)
Pàgina web: Hostal antic mas
email: antic.mas@gmail.com (resposta ràpida)
Dades: Freixenet, 30. Camprodón. Girona
Tel.: 972.741.476
Arribar des de Mataró: Granollers-Vic-Ripoll-Sant Joan Abadesses-Camprodon
Preu: 90 euros habitació doble amb esmorzar buffet (en temporada baixa, alta uns 10 euros més). Hi ha habitacions a diferents preus: suite 130 €, sense terrassa, 70€.

Antiga casa senyorial de Camprodon, exteriorment molt bonica, amb façana al carrer, i el darrera (foto) que dóna al riu i a un parc verd i tranquil. Disposa d'un restaurant d'un cert nivell (menu 22 euros), que no vam provar excepte per esmorzar.

Vam estar a una habitació amb terrassa (Puigmal), amb vistes al darrera. L'habitació és gran, molt neta, molt confortable, tele gran amb TDT, llits còmodes, lavabo net, amb sabons, tovalloles, secador, etc., i la dutxa un pèl petita, però moderna i funcionant molt bé. No es pot demanar més per passar-hi una nit, i se n'hi poden passar unes quantes més de bona gana.
El preu inclou esmorzar, amb un cistellet amb varietat de d'embotits, pastes, mantega, etc. No és buffet, però tot és molt bo, i t'ofereixen més, és a dir, segur que no es queda curt.
EStà situat a 5 minuts del centre neuràlgic de Camprodon, de fet, és la prolongació del carrer comercial principal, per tant, perfectament situat. No cal dir res de la Vall de Camprodon, punt de sortida excel·lent per tot tipus d'activitats: senderisme, rutes en cotxe, muntanya...
90 Euros no és molt barat, tot i que l'hotel està molt i molt bé, però sabent que hi ha habitacions per 70 euros, segurament val molt la pena com a allotjament de cap de setmana o puntual a Camprodon. Un altre gran descobriment de booking.

1 comentari:

Babunski ha dit...

Òstia, és nou aquest hotel, no? Jo he estiuejat molts estius a Camprodon i aquest no em sonava. Jo sempre anava a l'Edelweiss, el que hi ha a l'entrada del poble.