14/8/10

Hotel Silken Ciudad de Vitòria

Hotel 4*.
Avda Portal de Castilla 8, 01008, Vitòria
Tlf. 945 141 100
web: hotel silken ciudad de vitòria
Pàrking (14 euros la nit), però zona de lliure aparcament als carrers dels voltant.
WIFI gratuita a tot l'hotel (cobertura fluixeta, però justa)
Situat a deu minuts a peu de la Plaça de la Virgen Blanca, és a dir, del centre de Vitòria.
Preu: a partir de 90 euros l'habitació doble. Nosaltres vam tenir la gran sort de pagar uns 50 euros perquè anàvem amb grup (colla gegantera)

Hotel de 4 estrelles de gran qualitat situat magníficament al centre de Vitòria. A menys de 10 minuts hi ha el carrer Dato, peatonal i de bars, i a 10 minuts la plaça de la Virgen Blanca, entrada al casc antic de la ciutat. Ideal per la situació.

Habitacions grans (foto), amb llits enormes, grans armaris, grans lavabos, neteja excel·lent, pack complert de bany (sabons, maquinetes, secador...), televisió enorme... Tot el comfort que es pot demanar a un hotel de 4*, perfecte.

Disposa d'un bar una mica car, però es pot esmorzar i sopar prou bé a base de combinats i pizzes, i petits plats de carta. Hi ha un restaurant de bon nivell, que a més d'una carta molt amplia, ofereix un menu "silken" de 22 euros amb 5 primers, 5 segons i 5 postres per triar d'un gran nivell, relació qualitat preu excel·lent.

L'unic però que li posaria és que les habitacions del primer pis reben massa soroll del rebedor (foto), on hi ha el piano-bar on hi ha gent fins tard fent copes.

Si et pots permetre pagar-lo (90 euros tampoc es tant per 4*), i has d'anar a Vitòria, em sembla un lloc perfecte per tots els motius.

1 comentari:

Babunski ha dit...

Completament d'acord... el millor hotel de Gasteiz.