19/9/10

Can Perepoc (Campins, Montseny)

Estada del 17 al 19 de setembre de 2010 Pàgina web: Can Perepoc. Tlf: 670 03 93 81, mail: canperepoc@montsenynatural.com Preu: 775€/cap de setmana.
Arribar-hi: Des de Mataró hi ha una horeta, si fa no fa. Cal entrar cap al centre de Sant Celoni (des de C-35 o AP7), cal seguir direcció Santa Fe del Montseny, fins sortir del poble. A la rotonda, seguir direcció Campins, es passa Campins, i al punt km 12 i mig, després d'un revolt tancat a la dreta, agafar el trencant direcció "San Cristòfol de Fogars de Monclús". A partir d'aquí, hi ha uns 3 km de pista forestal en bon estat, i està indicat amb cartells verds de Turisme rural "Can Perepoc". Es passa un cadenat obert, i 300 metres més endavant unes arcades i ja som a la casa.


Antiga casa d'estiueig d'un ricatxo que es va construir pràcticament un palau al Montseny. La casa disposa d'una planta baixa amb un ping-pong, un enorme espai principal amb una taula per a una vintena de persona (sisisisi, una vintena), sofàs i sillons, televisió i llar de foc. També una gran cuina amb despensa inclosa, completament equipada, forn, microones, rentavaixelles, 6 focs.... A la primera planta hi ha 6 habitacions dobles enormes i 2 lavabos grans amb dutxes. A l'exterior, un gran jardí i una explanda amb unes vistes impressionants de la part baixa del Montseny. El GR-5 que travessa el Montseny passa pel costat mateix de la casa, es veuen les marques des de l'aparcament.

Possiblement sigui la millor casa on hem estat, juntament amb Cal Prat (Calaf). És rural perquè està a la muntanya, al Montseny, però és com un autèntic palau. Espais immensos, mobles antics originals que són autèntiques obres d'art.. de fet, tota la casa és com un petit museu. La cuina està perfectament equipada, fins i tot amb oli, sal, sucre... Tovalloles per tot arreu, paper i draps de cuina, paper de WC, llenya... la barbacoa no és d'obra, és portàtil, però és molt gran i funciona molt bé. L'espai exterior és esplèndit, i la vista és fins i tot emocionant des del pati i les finestres de les habitacions. Tranquilitat, llits còmodes, tot fantàsticament net, i una atenció excepcional de la gent de la casa, que viuen al costat mateix, i que estan totalment a disposar. La relació qualitat-preu, extraordinària.

Segur que repetirem tard o d'hora, és un lloc ideal per anar amb nens (pels grans espais interiors i exteriors on es poden moure amb tranquilitat), grups d'amics (llar de foc, immensa taula), caminaires (GR5, envoltat de bosc), famílies (amplitud d'habitacions, cuina...).