19/9/10

Segway Daema Can Putxet (Montseny)

Fet el diumenge 19 de setembre de 2010
Situació: Casa de colònies Can Putxet. Des de Sant Celoni, sortir direcció Santa Fe del Montseny. Al cap d'un parell de km, a l'esquerra està indicat Can Putxet.
Web: Can putxet , contacte Segway daema@canputxet.cat (Núria)
Preu: 35€/persona, recorregut d'una hora (tot i que s'allarga força més!).

Can Putxet és una mena de centre recreatiu als peus del Montseny on es pot fer una estada en grup (casa de colònies), es pot jugar al Paintball, i es poden fer diferents tipus d'activitats de muntanya, en família, amb amics... algún cop ja havíem provat el Paintball, i aquest cop en motiu d'un aniversari hem provat el Segway. Si no saps què és el Segway, pots mirar-ho aquí, i ja veus a la foto de què va la cosa...
Hem sigut un grup de 10 persones que havíem contractat l'activitat d'una hora en ruta de muntanya. He fet tot el contacte previ per mail amb la Nuria (teniu el mail més amunt), que m'ha atès molt bé en tot moment, i ens ha fet les lliçons bàsiques i el recorregut l'Octavi, un jove monitor que ens ha donat una atenció excel·lent en tot moment, i que s'ha apuntat al bon rollo que duiem des del primer moment.

L'activitat consisteix a rebre unes primeres lliçons durant una estona, i quan li perds la por, enfiles diferents pistes forestals que connecten Mosqueroles, Santa Maria de Palautordera, Sant Esteve de Palautordera, i alguna església que hi ha per allà, fent pujades, baixades, pedres, amb alguns ensurts, alguna caiguda, però un fart de riure, una estona molt divertida, i una inolvidable cervesa a mig camí, a Sant Esteve de Palautordera.
Al final, tot i ser d'una hora, entre una cosa i una altra se'ns han fet les tres de la tarda quan hem arribat al punt de sortida. Ben bé tres hores d'activitat!!! Per tant, relació qualitat-preu, excel·lent.
És una activitat molt aconsellable per fer en grup d'amics, ja que és molt divertida, molt més fàcil del que sembla, i molt original i entretinguda. No puc comparar la gent de Daema del Putxet amb altres, perquè no ho he fet enlloc més, però ells ho han fet fantàsticament bé. Per repetir!