17/10/10

Hotel Vis (Dubrovnik) 3*


Estada al Pont del Pilar del 2010, 4 nits.
Pàgina web: Hotel Vis El preu el desconec, perquè anava amb un pack de vol i trasllats, però amb un càlcul a ull i siguent temporada baixa... devia ser tiradillo. Segons la web, els preus de la doble van de 68 a 162 euros/nit (brutal al diferència de temporades...)

Està situat a Lapad, la ciutat nova de Dubrovnik, al damunt del Port Nou. És impossible anar a peu al casc antic des d'allà però hi ha un bus urbà (nº 4) que para a la porta mateix, i que passa cada 20 minuts des de les cinc de matí fins a la 1 de la matinada cada dia, per 8 kuna (un euro i poc) el viatge, i en 10-15 minuts, segons el trànsit, estàs al casc antic. Això sí que és transport públic...

L'hotel en sí es gran, moltes habitacions, però senzill, perquè és força antic... no té ascensor!!! Però màxim són dos pisos... cap problema.
Tot està molt net, habitació i lavabo, tot i la moqueta (aiixxxx). L'habitació té un aparell d'aire condicionat i calefacció (va anar bé la primera nit, feia fresqueta), lavabo net i polit, tot i el bassal enoooorme cada cop que ens dutxàvem. Tovalloles també netes, llit gran i còmode, silenci i tranquilitat... cap problema important. Tenia un petit balcó amb vistes a la carretera (ecs), i l'únic problema era la porta d'aquesta balconada, de fusta, molt antiga, i que no ajustava bé.
L'esmorzar, un bufet prou ampli i variat, de prou qualitat, en un gran menjador amb vistes a la badia del port nou (això era molt xulo!!!).
El servei prou acceptable, no dels millors que hem tingut, algun recepcionista una mica tontu, però cap problema.
Pensant en l'estiu, té una platja gairebé privada... però en temporada alta deu ser un hotel angoixant, jo crec...

En resum, és un hotel senzill per gent poc exigent com nosaltres, i que només hi va a dormir, i com a molt alguna becaina. No l'escolliria per fer-hi una estada amb més estones d'hotel, o amb criatures (no vaig veure espais per petits). Però per la boníssima comunicació al centre, i pensant en dormir-esmorzar-visitar, em sembla una bona opció.